املاك دلتا
املاك دلتا
ظرف سه سال گذشته هر سال ۵۵ ميليون تن سيمان توليد شده كه ۲۰ ميليون تن كيسه‌اي و ۲۹ ميليون تن فله بوده است.
بتن غيراستاندارد

به گزارش «مجله ملكي دلتا» و به نقل از محرم كريمي دبير كانون سراسري انجمن‌هاي بتن آماده و قطعات بتني، در پروژه هاي مسكني دولت پيمانكار بتن غيراستاندارد استفاده مي‌كند.

محرم كريمي گفت: از ۲۹ ميليون تن سيمان توليد شده، چهار ميليون تن براي پروژه‌هاي عمراني صرف شده و ۲۵ ميليون تن نيز به واحدهاي توليدكننده بتن آماده فروخته شده كه تبديل به ۷۵ ميليون تن بتن آماده شده است.

كريمي با بيان اينكه مصرف كننده ۲۵ ميليون تن سيمان فله واحدهاي توليدكننده بتن آماده هستند، گفت: يكي از هدف‌هاي عرضه سيمان در بورس قطع دست دلالان از اين حوزه بود اما الان دلالي نسبت به قبل بيشتر شده و دلالان همان دلالان قديمي هستند و بتني ها مجبورند سيمان را از دلال بخرند.

دبير كانون سراسري انجمن هاي بتن آماده و قطعات بتني افزود: واحدهاي توليد بتن آماده كد بورسي دارند اما نمي‌توانند از بورس سيمان بخرند زيرا ثانيه اول كل سيمان در بورس فروخته مي‌شود و واحد توليدكننده بتن نمي تواند سيماني از بورس بخرد.

پروژه مسكني دولت از بتن غيراستاندارد ساخته مي شود

راه چاره چيست؟

وي گفت: ما نامه نگاري‌هاي زيادي با وزارتخانه انجام داده‌ايم اما به نتيجه‌اي نرسيده‌ايم. طبق مصوبه هيات وزيران در تصميمات اينچنيني بايد نظر انجمن تخصصي اخذ شود اما در مورد نحوه عرضه سيمان در بورس هيچ نظري از ما نگرفتند اما به حرف‌هاي مصالح فروش به دقت گوش كردند.

كريمي با بيان اينكه بتن سازان مصرف كننده ۵۵ درصد سيمان كشور هستند، اما با اين حال سيماني به آنها نمي‌رسد، اظهار كرد: يك مساله‌اي كه با آن مواجه هستيم ورود پيمانكار به توليد بتن است، در حال حاضر پيمانكاران براي پروژه‌هاي مسكن وزارت راه و شهرسازي خودشان بتن توليد مي كنند.

كريمي گفت:دولت بايد جلوي استفاده از بتن غيراستاندارد در پروژه‌هاي مسكن را بگيرد و از طرف ديگر به گونه‌اي برنامه‌ريزي كند كه سيمان فله از طريق بورس به دست واحدهاي توليدكننده بتن آماده برسد.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «مانع بزرگ بر سر راه تحقق ساخت مسكن روستايي» از مجله ملكي دلتا بخوانيد.

 

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۶:۴۸ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
در طول يك سال اخير، به دليل رشد شديد قيمت مسكن، قيمت ويلا در شهرهاي شمالي و به ويژه استان مازندران نرخ‌ها چند برابر شده است.
ويلا

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، با نگاهي به قيمت ويلاهاي لاكچري در شهرهاي مختلف مازندران شاهد قيمت‌هاي چندين ميلياردي هستيم.

در شهرهاي مختلف مـازندران ويلاهاي لاكچري با قيمت‌هاي ميلياردي براي فروش آگهي شده‌اند، به طوري كه در شمال كشور مي‌توان ويلايي يافت كه هر متر آن بين 10 تا 132 ميليون تومان ارزش‌گذاري شده كه تقريبا برابر با نرخ هر متر خانه در مناطق مختلف تهران است.

گران‌ترين ملك در ميان ويلاهاي آگهي شده مربوط به يك ويلاي 400 متري در سرخرود در شرق مازندران است كه هر متر آن 132.5 ميليون تومان قيمت‌گذاري شده و اين ملك با قيمت كل 53 ميليارد تومان به فروش مي‌رسد.

همچنين در بابلسر، درياكنار يك ويلاي 640 متري، ‌يك‌ساله را متري 117.2 ميليون تومان قيمت‌گذاري كرده‌اند و مالك اين ملك را با قيمت كل 75 ميليارد تومان مي‌فروشد.

قيمت ويلا

در سومين جايگاه يك ويلاي 7 ساله و 500 متري در كلاردشت قرار دارد كه هر متر آن 101 ميليون تومان و قيممت كل آن 52 ميليارد تومان است.

در رتبه بعدي يك ويلاي 630 متري در محمودآباد، خانه دريا قرار دارد كه هر متر آن 95.2 ميليون تومان ارزش‌گذاري شده و براي خريد آن بايد 60 ميليارد تومان بودجه صرف كرد.

ارزان‌ترين آگهي‌هاي بازار شامل يك ويلا باغ 5 هزار متري در كلارآباد است كه هر متر آن 10 ميليون تومان قيمت گذاري شده و خريد آن با 50 ميليارد تومان امكان‌پذير است.

در جايگاه بعدي يك ويلا باغ 8600 متري در نوشهر، چلك قرار دارد كه هر متر آن 11.5 ميليون تومان است و با قيمت نهايي 99 ميليارد تومان فروخته مي‌شود.

مطالعه بيشتر: مطلب «وعده پايان نوسازي خانه‌هاي روستايي تا 10 سال ديگر» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۶:۰۰ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
طرح نهضت ملي مسكن در استان اصفهان معادل ۵.۷ درصد نسبت به كشور است
ثبت نام مردم اصفهان

به گزارش «مجله ملكي دلتا» و به نقل از عليرضا قاري‌قرآن مديركل راه و شهرسازي استان اصفهان، استقبال ثبت نام مردم اصفهان از طرح نهضت ملي مسكن به نحوي بوده كه تا كنون بيش از ۱۷۳ هزار متقاضي از اهالي استان اصفهان در اين طرح (استان اصفهان) ثبت‌نام كردند.

عليرضا قاري‌قرآن مديركل راه و شهرسازي استان اصفهان اظهار داشت: از ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ كه ثبت‌نام طرح جهش توليد مسكن آغاز شد تا كنون افزون بر ۱۷۳ هزار نفر در استان اصفهان متقاضي بهره‌مندي از مزاياي اين طرح بوده و اقدام به ثبت‌نام كردند.

وي گفت: براين اساس در سطح استان براي يك سال نياز به ساخت ۵۷ هزار و ۴۶۸ واحد است كه اين عدد براي چهار سال به بيش از ۲۲۹ هزار واحد مي‌رسد.

مديركل راه و شهرسازي استان اصفهان ادامه داد: سالانه يكهزار و ۳۴۸ هكتار زمين براي اجراي اين طرح در سطح استان اصفهان مورد نياز است.

همچنين عنوان كرد: در حال حاضر از ۱۰۹ شهر استان اصفهان براي تعداد ۴۳ شهر تامين زمين شده كه هم اكنون امكان ثبت نام در سامانه براي اين شهرها فراهم است و براي ۳۴ شهر ديگر نيز از طريق الحاق به محدوده زمين تامين شده است.

قاري‌قرآن افزود: در حال حاضر متقاضيان مي‌توانند تا پايان آذرماه جاري با مراجعه به سامانه «ثمن» به آدرس saman.mrud.ir براي نامنويسي در طرح نهضت ملي مسكن اقدام كنند.

قاري قرآن اذعان داشت: پيش‌تر براي ثبت نام مردم اصفهان مي‌بايست چهار شرط شامل عدم استفاده از امكانات دولتي در حوزه مسكن، عدم وجود مالكيت خصوصي، تاهل و سابقه حداقل ۵ سال سكونت در شهر مورد تقاضا را دارا مي‌بودند كه در حال حاضر دو شرط از اين شروط تسهيل بيشتري يافته است.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «سروسامان دادن بازار اجاره با كمك دولت» از مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۸:۳۵ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي گفت: بر اساس افق ۱۰ ساله، تا سال ۱۴۱۰ بايد تمام واحدهاي مسكوني در تمام روستاها مقاوم سازي و بهسازي شوند.
واحدهاي مسكوني در روستاها

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، اكبر نيكزاد با اعلام اينكه در حال حاضر ۵۰ درصد واحدهاي مسكوي روستايي مقاوم سازي شده است، گفت: بر اساس افق ۱۰ ساله ترسيم شده، تا سال ۱۴۱۰ بايد تمام واحدهاي مسكوني در تمام روستاها مقاوم سازي و بهسازي شوند.

او در ادامه عنوان كرد ايران كشوري زلزله خيز است و وضعيت نامناسب خانه‌هاي مسكوني در برخي روستاها، هشداري جدي براي مسئولان و البته مردم است؛ در همين راستا هم مردم و هم مسئولان بايد براي مقاوم سازي خانه‌هاي روستايي، اقدام كنند.

نيكزاد نسبت به اين موضوع كه هيچ مسئولي حق ندارد از فرصتي كه براي بازسازي و مقاوم سازي واحدهاي مسكوني روستايي ايجاد شده استفاده نكند، تذكر داد و گفت: بايد با مقاوم سازي خانه‌هاي روستايي از بروز فاجعه در زمان وقوع حوادث جلوگيري كنيم تا در اين مواقع افسوس اقدامات انجام شده گذشته را نخوريم.

واحدهاي مسكوني در روستاها

رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي تاكيد كرد كه مسئولان استاني بايد توجه ويژه‌اي به رونق روستاها داشته باشند.

گفتني است كه بر اساس آخرين اطلاعات منتشر شده ۴۰ هزار روستاي بالاي ۲۰ خانوار در كشور وجود دارد كه با اجراي طرح هادي تا كنون واحد‌هاي مسكوني ۲۱ هزار روستا نوسازي و مقاوم سازي شده است و شامل ۵۲ درصد خانه‌هاي روستايي كشور مي‌شود.

مطالعه بيشتر: مطلب «سامانه املاك، پاي وزير را به مجلس باز مي‌كند» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۶:۱۴ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
با توجه به خروج توان خريد مسكن از استطاعت خانوارهاي ايراني لذا لزوم مداخله دولت جهت ساماندهي بازار اجاره‌اي احساس مي‌شود
سروسامان دادن بازار اجاره

به گزارش «مجله ملكي دلتا» و به نقل از بابك رحيميان كارشناس ارشد علوم اجتماعي، چارچوب كنترلي و نظارتي متعادل بر سروسامان دادن بازار اجاره مي‌تواند هزينه اجاره‌بها را تعديل كند.

وضعيت حال حاضر كشور نشان مي‌دهد كه اگرچه رشد نرخ اجاره‌بها كمتر از افزايش قيمت مسكن بوده است، اما مستمراً در حال دور شدن از حد استطاعت خانوار بوده و خانوارها مجبور هستند بيش از نيمي از درآمد ماهيانه خود را براي هزينه مسكن صرف كنند.

اقتصاددانان اغلب معتقدند كه مقررات كنترل و سروسامان دادن بازار اجاره يك سياست پذيرفته‌شده در شرايط بحراني اقتصادي به‌ويژه شرايط بحراني مسكن است اگر چه از ميان شيوه‌هاي مرسوم براي مهار قيمت اجاره بهاء ماليات بر املاك، ماليات بر عايدي املاك در ايران ناديده گرفته‌شده است.

فعاليت‌هايي كه دولت‌ها در بخش قانون‌گذاري انجام مي‌دهند بايد در جهت ايجاد سيستمي باشد كه از مسكن استيجاري امن، سكونت پذير و استطاعت پذير حمايت كند.

دولت‌ها همچنين بايد اطمينان حاصل كنند كه حقوق مستأجران و مالكان به‌طور متعادل برآورده شود و مقررات و فرايندهايي كه مربوط به تخليه ملك هستند براي هر دو طرف منصفانه و شفاف باشد.

سروسامان دادن بازار اجاره با حمايت از مسكن استيجاري

سروسامان دادن بازار اجاره با حمايت از مسكن استيجاري

چارچوب كنترلي و نظارتي متعادل بر بازار اجاره مي‌تواند هزينه اجاره‌بها را تعديل كند، از اين‌رو مسكن استيجاري را براي مستأجران به‌عنوان قشر آسيب‌پذير مقرون‌به‌صرفه ساخته و منافع مالك و مستأجر را به‌صورت متعادل برآورده كند.

سقف افزايش اجاره‌بهاي ساليانه بر اساس نسبتي از شاخص‌هاي مختلف ازجمله شاخص تورم، شاخص هزينه‌هاي مصرف‌كننده و مانند آن تعيين و محدود مي‌شود. در اغلب قوانين كنترل اجاره، مستأجر درصورتي‌كه تمايل به تمديد قرارداد داشته باشد مي‌تواند به سكونت خود در ملك ادامه دهد، مگر اينكه مالك دليل قابل قبولي براي تخليه مستأجر ارائه كند.

در كشورهاي داراي سيستم اجاره‌داري موفق، مداخله شركت‌هاي خصوصي براي توليد و عرضه مسكن به‌ويژه مسكن استيجاري گامي مثبت در جهت تنظيم بازار مسكن بوده است.

در جوامعي كه قيمت مسكن همواره در حال افزايش است با خريد يك مسكن مالك آن مي‌تواند به‌طور بالقوه از تساوي حقوق بهتري برخوردار شود و افرادي كه داراي مسكن ملكي نباشند به‌راحتي از بازار مسكن بيرون رانده مي‌شوند.

در ايران با افزايش قيمت خريد و اجاره مسكن دستيابي به مسكن استيجاري بخش خصوصي براي خانوارهاي كم‌درآمد مشكل و گاهي غيرممكن مي‌شود؛ ساكنان مسكن استيجاري اجتماعي ممكن است شامل افراد كم‌بضاعت، معلولان، زاغه‌نشينان و افرادي كه در حوادث طبيعي، مسكن خود را ازدست‌داده‌اند، باشد.

وضعيت حال حاضر كشور نشان مي‌دهد كه اگرچه رشد نرخ اجاره‌بها كمتر از افزايش قيمت مسكن بوده است، اما مستمراً در حال دور شدن از حد استطاعت خانوار بوده و خانوارها مجبور هستند بيش از نيمي از درآمد ماهيانه خود را به اجاره بهاء اختصاص دهند.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «استقبال مستاجران براي رهن خانه‌هاي زير 70 متري» از مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۲:۴۲ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
در حال حاضر حتي يك فقره تسهيلات در قالب قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به پروژه‌هاي ساخت مسكن داده نشده است.
ساخت مسكن روستايي

به گزارش «مجله ملكي دلتا» و به نقل از اكبر نيكزاد رييس بنياد مسكن انقلاب اسلامي، در حال حاضر ۲ مانع اساسي مانع شده تا بتوانيم پروژه‌هاي ساخت مسكن روستايي را با حداكثر توان به پيش ببريم و روستانشينان فاقد مسكن، منتظر تعيين ‌تكليف اين مسئله هستند.

رييس بنياد مسكن انقلاب اسلامي گفت: تسهيلات ساخت مسكن روستايي در قالب وام ۲۵۰ ميليون توماني با سود‌۵ درصد و بازگشت اقساط ۲۰‌ساله مصوب قانون جهش توليد و تامين مسكن بايد از سوي سازمان برنامه و بودجه در هيئت وزيران مطرح شده و پس از گرفتن مصوبه هيئت وزيران به بانك مركزي براي ابلاغ به نظام بانكي ارسال شود اما تاكنون سازمان و برنامه بودجه اين كار را انجام نداده است.

وي افزود: اگر سازمان برنامه و بودجه به تكليف خود عمل كند، قسط تسهيلات مسكن روستايي حدود ۱.۴ ميليون تومان در هر ماه خواهد بود

اكبر نيكزاد خاطرنشان كرد: ما با آخرين توان پيگير مسئله تسهيلات ساخت مسكن روستايي هستيم و ساير دستگاه‌هاي دولتي در راستاي عمل به وعده مسكني بايد به وظيفه خود عمل كنند.

نيكزاد در توضيح مانع دوم جهش توليد مسكن، تاكيد كرد: با گذشت ۹ ماه از سال در شهرهايي كه بنياد مسكن مسئوليت ساخت مسكن را بر عهده دارد،  هيچ تسهيلاتي ساختي در قالب قانون بودجه سال ۱۴۰۰ داده نشده است.

رييس بنياد مسكن انقلاب اسلامي گفت: در حال‌حاضر حتي يك تسهيلات در قالب قانون جهش توليد مسكن و قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به پروژه‌هاي ساخت مسكن داده نشده و با اين شرايط عملياتي كردن وعده مسكني رييس جمهور سخت مي‌شود.

نيكزاد ادامه داد: اميدواريم بانك‌ها با عملي كردن وظايف قانوني خود مقدمات ساخت ۴ ميليون مسكن در ۴ سال را فراهم كنند.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «قيمت خانه در چهار منطقه از شهر تهران ارزان شد» از مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۹:۴۷ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
يك عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي از احضار وزير راه و شهرسازي به مجلس به جهت گزارش پيشرفت سامانه املاك خبر داد.
كميسيون عمران مجلس

به گزارش «مجله ملكي دلتا»، اقبال شاكري نماينده مجلس در اين رابطه مي‌گويد: مجلس به ويژه كميسيون عمران بر اجراي كامل و نهايي شدن ثبت اطلاعات در سامانه املاك و اسكان، عزم و اراده جدي دارد.

او با بيان اينكه با توجه به دستور كار دولت مبني بر ساخت ۴ ميليون واحد مسكوني تا پايان دولت سيزدهم، سامانه ملي املاك و اسكان بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد، بيان كرد: سامانه املاك و اسكان يك زيرساخت مهم محسوب مي‌شود و كميسيون عمران به صورت مستمر پيگير پيشرفت و تكميل اطلاعات از وزارت راه و شهرسازي است.‌

شاكري با اشاره به اينكه از ثمرات نهايي شدن ثبت اطلاعات در اين سامانه مي‌توان به مشخص شدن تعداد خانه‌هاي خالي اشاره كرد، گفت: با ارجاع خانه‌هاي خالي به سازمان مالياتي كشور و مشمول ماليات قراردادن آن‌ها نيمي از اين خانه‌ها احصاء شده است.

او به يكي از دلايل عدم استقبال از سامانه املاك و اسكان كشور، ضعف اطلاع‌رساني دانست و افزود: متأسفانه شاهد عدم پيشرفت اين سامانه هستيم.

سامانه املاك و اسكان

نماينده مردم تهران با تشريح روند تكميل اطلاعات در سامانه مذكور گفت: بخشي از اطلاعات مورد نياز جهت ثبت در سامانه ملي املاك و اسكان، از دستگاه‌هاي اجرايي كشور دريافت مي‌شود و وزارت راه به راستي‌آزمايي اطلاعات دريافتي و خوداظهاري مي‌پردازد.

اين نماينده مجلس اضافه كرد اين دستگاه‌ها بنا بر درخواست وزارت راه‌ و شهرسازي موظف هستند، اطلاعات مورد نياز را در اختيار سامانه املاك و اسكان قرار دهند و در غير اين صورت با پيگيري قضائي و اعمال قانون مواجه مي‌شوند.

شاكري با انتقاد به اينكه مردم در جريان كاركرد سامانه املاك و اسكان قرار نگرفتند، تصريح كرد: دولت بايستي با اطلاع‌رساني مناسب و توضيح ثمرات تكميل و نهايي شدن ثبت اطلاعات در اين سامانه، مردم را به ثبت اطلاعات خود در اين سامانه تشويق كند. طبيعتاً اگر مردم از ثمرات اين طرح آگاه شوند، به عنوان يك وظيفه عمومي از آن استقبال خواهند كرد.

او معتقد است كه فرآيند ثبت اطلاعات سكونتي و مالكيتي بدون اطلاع‌رساني و آگاه‌سازي كافي آغاز به كار كرد و به همين دليل مورد استقبال مردم قرار نگرفت.

او بر اين باور است كه دولت قبل اهتمام جدي براي به نتيجه رساندن اين طرح نداشت و افزود: آقاي آخوندي، وزير راه و شهرسازي مستعفي دولت دوازدهم علاوه بر اينكه عزم جدي براي ساخت مسكن نداشت، نيازي هم مبني بر اخذ ماليات از خانه‌هاي خالي و ثبت اطلاعات سكونتي و مالكيتي افراد احساس نمي‌كرد؛ به همين خاطر راه‌اندازي سامانه املاك و اسكان در دوره‌اي طولاني متوقف شده بود.

مطالعه بيشتر: مطلب «با 2 ميليارد نقدينگي در كدام مناطق مي‌توان خانه خريد؟» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۵:۴۵ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
دولت يكسري زمين‌هاي ارزشمند در داخل شهرها دارد كه اينها جز قسمت‌هايي است كه قرار است واگذار شود و پول ان در بودجه استفاده شود.
افزايش حقوق

به گزارش «مجله ملكي دلتا» و به نقل از علي شهيدي كارشناس اقتصادي، واگذاري زمين و مسكن به كارمندان دولت به جاي افزايش حقوق موجب رانت و فساد نخواهدشد.

علي شهيدي در خصوص برنامه دولت براي طرح‌هاي جايگزين افزايش حقوق كارمندان دولت گفت: خيلي جاها اين برداشت شده كه ممكن است رانتي به كاركنان دولت داده شود تا زمين‌هايي در اختيار ان ها قرار داده شود. اين صحبت غلطي است و اصلاً چنين برنامه‌اي در وزارت اقتصاد وجود ندارد. بلكه اصل كار موجب مي‌شود كه سه مشكل اصلي حل شود.

وي ادامه داد: دولت يكسري زمين‌هاي ارزشمند در داخل شهرها دارد اما اين زمين‌ها به خاطر اينكه وسعت بالا و قيمت خوبي دارد معمولاً قيمت بالايي دارند و در مناقصه ها به فروش نمي‌رود. يكي از راهكارها اين است كه دولت در يك مكانيزمي اين زمين‌ها را با يك سرمايه گذار مسكن به اشتراك بگذارد.

شهيدي افزود: خانه‌هاي سهم دولت به كارمندان دولت داده شود تا آن ها صاحب‌خانه شوند. اين خانه‌ها به قيمت روز به آن‌ها فروخته شده و از حقوق آن‌ها كم مي‌شود.

اين كارشناس اقتصادي ادامه داد: اين اتفاق موجب مي‌شود يك بخشي از افزايش حقوقي كه قرار است براي كارمندان اتفاق بيوفتد، فشار ريالي براي دولت نداشته باشد. از طرفي يك قسمتي از خود حقوق نيز كسر مي‌شود.

وي در پايان گفت: اين تصميم موجب حل سه مشكل اصلي مي‌شود. اول اينكه زمين‌هايي كه در بودجه قرار بوده واگذار شود اما به دليل مشكلات فروش اين اتفاق نيوفتاده، حل مي‌شود. دوماً اينكه دولت مشمل هزينه‌هاي جاري و كسري بودجه دارد. سوم نيز مسئله مسكن و خانه دار شدن مردم بود كه يك بخشي از ان مسكن‌هاي يك ميليوني در سال با اين كار حل مي‌شود.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «خانواده هاي داراي ۲ معلول صاحب خانه مي شوند» از مجله ملكي دلتا بخوانيد.

 

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۰:۱۸ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
با تصميم بانك مسكن، هزينه دريافت وام ۴۸۰ ميليون توماني اوراق گواهي حق تقدم به همراه وام جعاله به نصف كاهش پيدا كرد.
بانك مسكن

به گزارش «مجله ملكي دلتا» به نقل خبرآنلاين، مطابق بخشنامه اخير بانك مسكن، زوجين تهراني مي‌توانند براي خريد يك واحد مسكوني كمتر از ۲۵ سال ساخت تا سقف ۴۰۰ ميليون تومان تسهيلات خريد اوراق به همراه ۸۰ ميليون تومان وام جعاله از طريق خريد ۴۸۰ فقره برگه اوراق تسه دريافت كنند. پيش از اين براي دريافت وام ۴۸۰ ميليون توماني مي‌بايست ۹۶۰ فقره برگه اوراق خريداري مي‌شد. با اين تصميم در واقع هزينه دريافت وام به نصف كاهش پيدا مي‌كند.

كاهش قيمت اوراق در نگاه اول اين اميدواري را ايجاد مي كند كه شاهد افزايش قدرت خريد مردم باشيم تا در راستاي آن معاملات مسكن رونق بگيرد، اما بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه اقساط ماهيانه اين تسهيلات حدود ۹ ميليون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد بود كه اين خود مي تواند عاملي بازدارنده باشد.

شايد اين سوال براي شما هم مطرح شده باشد كه با وام ۴۸۰ ميليون توماني در چه مناطقي از تهران مي‌توان خانه خريد؟ در حال حاضر كمترين متوسط قيمت مسكن در ارزان‌ترين منطقه تهران يعني منطقه ۱۸ بالغ بر ۱۴.۵ ميليون تومان در هر متر مربع است كه به طور مثال براي يك آپارتمان ۵۰ متري بايد ۷۲۵ ميليون تومان هزينه كرد.

بانك مسكن

از سوي ديگر با نقدينگي حدود ۶۰۰ ميليون تومان مي‌توان در بعضي محله‌هاي جنوبي تهران، آپارتمان خريد. به طور مثال روز ۲۴ آذرماه ۱۴۰۰ در محله بريانك واحدي ۴۱ متري، ۱۵ سال ساخت، طبقه سوم، داراي انباري، بدون پاركينگ و آسانسور به مبلغ ۶۳۰ ميليون تومان آگهي شده است. در واقع وام ۴۸۰ ميليون توماني ۷۶ درصد قيمت اين  خانه را پوشش  مي‌دهد.

وضعيت بازار مسكن نشان مي دهد كه در صورتي كه قيمت‌ها در بازار مسكن افزايش پيدا نكند، رشد معاملات مصرفي از طريق دريافت وام اوراق در كوتاه مدت مي‌تواند به افزايش حدود ۱۰ درصدي معاملات منجر شود.

۸۰ درصد ارزش ملك نبايد از مبلغ تسهيلات كمتر باشد

اما با توجه به نرخ متوسط اوراق تسه، زوجين  تهراني براي دريافت امتياز تسهيلات ۴۸۰ ميليون توماني اوراق مسكن بايد به طور ميانگين ۴۸۰ فقره اوراق ۱۱۲ هزار و ۸۵۳ توماني خريداري و بدين ترتيب ۵۴ ميليون و ۱۶۹ هزار و ۴۴۰ تومان هزينه كنند.

بر اساس هزينه‌هاي قبل از بخشنامه بانك مسكن، اين مبلغ ۱۰۵ ميليون تومان بود. نكته ديگر اين‌كه ۸۰  درصد ارزش ملك كه توسط كارشناس بانك تعيين مي‌شود نبايد كمتر از مقدار تسهيلات باشد. در غير اين صورت حداكثر معادل ۸۰ درصد ارزش ملك تسهيلات پرداخت مي‌شود.

مطالعه بيشتر: مطلب «شهروندان ايراني در صدر خريداران خارجي املاك در تركيه» را در مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۸:۳۲ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
اتباع ايراني با خريد ۱۴۰۶ مسكن، در رده اول خريداران املاك در اين كشور قرار دارند.
املاك در تركيه

به گزارش «مجله ملكي دلتا» و طبق مركز آمار تركيه طي گزارشي آمار فروش مسكن طي ماه نوامبر، اتباع ايران با خريد ۱۴۰۶ مسكن، در رده اول خريداران املاك در تركيه قرار دارند.

در ماه نوامبر فروش مسكن به اتباع خارجي نسبت به ماه مشابه سال قبل با ۴۸.۴ درصد افزايش به ۷۳۶۳ رسيده است. بر اين اساس در ماه نوامبر در مجموع ۱۷۸ هزار و ۸۱۴ خانه فروخته شده كه شهروندان خارجي ۴.۱ درصد از آن يعني ۷ هزار و ۳۶۳ خانه را خريداري كرده‌اند.

سهم شهروندان ايراني در نوامبر امسال خريد ۱۴۰۶ مسكن بوده است كه با اين روند در صدر خريداران خارجي املاك در تركيه قرار دارند و شهروندان عراق با ۱۰۷۵ و روسيه با ۸۳۶ در رده‌هاي بعدي قرار گرفتند.

بر اساس داده هاي مركز آمار اقتصاد تركيه از سال ۲۰۱۸ ايراني ها هر ساله از بزرگ ترين خريداران املاك در تركيه بودند.

لازم به ذكر است، در سال ۲۰۱۸ ايراني ها در اين كشور ۳ هزار و ۶۵۲ ملك خريداري كردند كه در سال ۲۰۱۹ اين تعداد به ۵ هزار و ۴۲۳ ملك افزايش پيدا كرد. اما يك سال بعد، يعني در سال ۲۰۲۰ اين رقم باز هم افزايشي چشمگير داشت و بيش از ۷ هزار ملك در تركيه توسط مردم ايران خريداري شد.

بنابر آمار رسمي دولت تركيه، طي ۹ ماه اول سال ۲۰۲۱ نيز نزديك به ۶ هزار ملك توسط ايراني ها در اين كشور به عنوان سرمايه گذاري خريداري شده است.

پيشنهاد مطالعه: مطلب «قيمت خانه در چهار منطقه از شهر تهران ارزان شد» از مجله ملكي دلتا بخوانيد.

با مجله ملكي دلتا همراه باشيد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مجله ملكي دلتا،
موضوع:
[ ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۵:۳۹ ] [ املاك دلتا ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ][ ۹۱ ][ ۹۲ ][ ۹۳ ][ ۹۴ ][ ۹۵ ][ ۹۶ ][ ۹۷ ][ ۹۸ ][ ۹۹ ][ ۱۰۰ ][ ۱۰۱ ][ ۱۰۲ ][ ۱۰۳ ][ ۱۰۴ ][ ۱۰۵ ][ ۱۰۶ ][ ۱۰۷ ][ ۱۰۸ ][ ۱۰۹ ][ ۱۱۰ ][ ۱۱۱ ][ ۱۱۲ ][ ۱۱۳ ][ ۱۱۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی